Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Μήνυμα Δώρας Μπαλτατζίδου για τις δημοτικές εκλογές




Αγαπητή συνδημότισσα, αγαπητέ συνδημότη,
 Η “ώρα της κάλπης” έφτασε.
Η ώρα που ΕΣΥ θα επιλέξεις το Δήμαρχο και τους συμβούλους. Τα κριτήρια της επιλογής σου δεν μπορεί να είναι οι συμπάθειες ή οι αντιπάθειες για τον έναν ή τον άλλο υποψήφιο. Ο τόπος μας έχει ανάγκη τους ικανότερους, αυτούς που μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη να κρατήσουν το Δήμο σε σταθερή τροχιά, παρά την πρωτόγνωρη οικονομική συγκυρία, που έχει δημιουργήσει εκρηκτικές συνθήκες, τόσο σε οικονομικό, όσο κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Γι' αυτό τώρα περισσότερο από κάθε φορά, ο Δήμος καλείται να στηρίξει και να βρεθεί αλληλέγγυος σε κάθε δημότη που βρίσκεται σε ανάγκη και απόγνωση, παρά την ελλειπή χρηματοδότηση. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται γνώση, εμπειρία, ισχυρή θέληση, αποφασιστικότητα, συνέπεια και δυναμισμός.
Χρειάζεται αληθινή διάθεση για προσφορά και όχι μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Όσοι χτίζουν “παλάτια στην άμμο” θα δουν την προσπάθεια τους αυτή να χάνεται με το πρώτο “κύμα”.




Όσοι τάζουν εύκολες και γρήγορες λύσεις, απλά δεν έχουν τη γνώση και τη διάθεση να συνεχίσουν το κοπιαστικό και δύσκολο έργο του Δήμου.
 Φίλες και φίλοι,
Ο τόπος μας δεν πρόκειται να καλυτερέψει με διχαστικά διλήμματα, με πολιτικές κορώνες, με εύκολα ευχολόγια και στείρα αντιπαράθεση, έναν κατηφορικό πολιτικό δρόμο που επέλεξε να ακολουθήσει  άλλος συνδυασμός σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δημιουργηθεί όξυνση για να “θολώσουν τα νερά”.
Ο Δήμος μας χρειάζεται ενότητα και συστράτευση. Με όλους τους πολίτες, με όλες τις δημοτικές παρατάξεις που την επομένη των εκλογών θα κληθούμε όλες και όλοι μαζί να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα αλλά και στα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας, να ξεπεράσουμε δυσκολίες, να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ζωής μας.
Απαιτείται η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, για να εξασφαλιστούν πόροι, ανάπτυξη, πρόοδος.
Στον Δήμο Νάουσας ενωνόμαστε όλοι σε μια γροθιά με υποψήφιο δήμαρχο, τον ικανό, έμπειρο ΤΑΣΟ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟ στο συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ» γιατί αποτελεί εγγύηση για μια σταθερή πορεία ανάπτυξης και προόδου.
 Ελάτε να αγωνιστούμε για ένα Δήμο με συλλογική αυτοπεποίθηση.
Ελάτε να αγωνιστούμε για ένα Δήμο με συλλογική δράση, με κυρίαρχο τον πολίτη.
Αυτή θα είναι η προσπάθειά μου και η προσπάθεια όλων μας.
 ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, όπου στρατεύονται και δουλεύουν οι άνθρωποι για ένα κοινό στόχο.
Ελάτε μαζί μας με το συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ» του Τάσου Καραμπατζού ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ.

Με εκτίμηση,
Δώρα Μπαλτατζίδου
Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας
Υποψήφια Δημ. Σύμβουλος Νάουσας
Ελεύθερη Επαγγελματίας – Λογίστρια-Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου