Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Στην πανήγυρη των Μυροφόρων Γυναικών της Στράντζας ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μυροφόρων Γυναικών της Στράντζας εκκλησιάστηκε το πρωί της Κυριακής 4 Μαΐου ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με την «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης.
 Ο κ. Καλαϊτζίδης μετά το πέρας της  Θείας Λειτουργίας, την οποία τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος π. Θεόφιλος,  δέχθηκε το κέρασμα της εκκλησιαστικής επιτροπής  και των κυριών της Στράντζας.


 
«Σήμερα βρίσκομαι στον τόπο μου. Βρίσκομαι ανάμεσα σε εκλεκτούς φίλους, οι πρόγονοι των οποίων  καλλιέργησαν με κόπο και με μόχθο  τα ευλογημένα τούτα χώματα, διωκόμενοι και πρόσφυγες από τις αλησμόνητες πατρίδες της Ανατολικής Θράκης. Τους ευχαριστώ θερμά για την υποδοχή. Η Στράντζα και οι κάτοικοι της, οι οποίοι της δίνουν καθημερινά ζωή, φροντίζοντας πρώτιστα για τα Ιερά και τα Όσια του τόπου τους, έχουν και θα έχουν την ευλογία των Αγίων Μυροφόρων Γυναικών, την μνήμη των οποίων τιμάμε σήμερα στον εορτάζοντα Ιερό Ναό τους» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Καλαϊτζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου