Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Στην πανήγυρη της Αγίας Μαύρας στα Μονόσπιτα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης


Στην πανήγυρη της εορτής των Αγίων Τιμοθέου και Μαύρας, στα Μονόσπιτα της Νάουσας, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2 Μαΐου, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με την «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης.
Ο κ. Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς του συμβούλους, συμμετείχε στην περιφορά της θαυματουργής εικόνας και στο πανηγύρι που διοργάνωσαν με επιτυχία οι νέοι του πολιτιστικού συλλόγου «Αγία Μαύρα» Μονοσπίτων.
«Βρεθήκαμε σήμερα στα Μονόσπιτα, μιας τοπικής  κοινότητας  που προσφέρει σημαντικά στην οικονομία της Ημαθίας,  για να συμμετάσχουμε στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της πανήγυρης της Αγίας Μαύρας. Ο συνδυασμός της ορθόδοξης παράδοσης με τα ήθη και τα έθιμα του λαού μας είναι αναπόσπαστο σημείο αναφοράς της «Αλληλεγγύης». Δέσμευση μας είναι η , όσο το δυνατόν συντομότερη, αποπεράτωση  του ανισόπεδου κόμβου και της γέφυρας των Μονοσπίτων με τον κάθετο άξονα της Εγνατίας, ώστε οι συντοπίτες μας  να απαλλαγούν από την ταλαιπωρία των οδικών  μετακινήσεων.

Το μικρό αναπτυξιακό θαύμα που συντελείται και αναπτύσσεται στα Μονόσπιτα, με τις  πολλές επιχειρήσεις φυτωρίων, δικαιώνει τις επιλογές μας  στην ενίσχυση, ως βασικού πυλώνα  οικονομικής δραστηριότητας, του πρωτογενούς τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας και της  Ημαθίας ειδικότερα, καθώς και της μεταποίησης του» τόνισε σε δηλώσεις του, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, ο κ. Καλαϊτζίδης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου