Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Τάσος Καραμπατζός: "Το νοσοκομείο είναι ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ για όλους τους Ναουσαίους"


Τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου Νάουσας και τη στελέχωσή του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε χθες (6-5) ο υπ. Δήμαρχος κ. Τάσος Καραμπατζός με τον Υποδιοικητή κ. Αναστάσιο Μπίνο.
    Ο κ. Καραμπατζός εξέφρασε την αναγκαιότητα να λειτουργούν στελεχωμένες και οι 6 κλινικές του Νοσοκομείου, που ήταν και παραμένει κοινό αίτημα όλων των  Ναουσαίων. Για τα προβλήματα που υπάρχουν κυρίως στη στελέχωση των κλινικών με ιατρικό προσωπικό, επεσήμανε ότι η διοίκηση του ενιαίου Νοσοκομείου Βέροιας-Νάουσας, η 3η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας οφείλουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες ώστε να καλυφθούν οι κενές θέσεις.  
Ο κ. Μπίνος, μεταξύ άλλων, ενημέρωσε για τις ενέργειες που καταβάλλονται από τη διοίκηση για να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους πολίτες, αλλά και στα μέτρα που εφαρμόζονται με στόχο να παραμείνει το Νοσοκομείο Νάουσας οικονομικά βιώσιμο, σημειώνοντας ότι αυτό είναι βασικό κριτήριο για τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του.
Ο κ. Καραμπατζός, τόνισε ότι το Νοσοκομείο είναι ζήτημα ζωής-θανάτου και "Κόκκινη γραμμή" για όλους τους Ναουσαίους. Υπογράμμισε ότι παρά τις διαβεβαιώσεις χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση ώστε να αποτραπεί κάθε σκέψη του Υπουργείου για υποβάθμιση ή μετατροπή του σε κέντρο υγείας, και ότι στην κατεύθυνση αυτή ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα μαζί με όλους τους πολίτες. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου