Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Απάντηση σε κακοήθειες και συκοφαντίες



Της Μαρίας Καρυδά*
 
Συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Επικοινωνώ μαζί σας με την παρούσα επιστολή προκειμένου να αποκαταστήσω την αλήθεια αλλά και να απαντήσω σε όσα συκοφαντικά ειπώθηκαν και μάλιστα μέσω ενός δελτίου τύπου, από τον επικεφαλής της παράταξης «Κοινός Τόπος»  του κ. Ν. Κουτσογιάννη.

 Θλίβομαι πραγματικά γιατί στην προσπάθεια του να συσπειρώσει την παράταξή του, ο κ. Κουτσογιάννης κατέφυγε σε χυδαίες εκφράσεις, ύβρεις και συκοφαντίες απέναντι σε εκλεγμένους από το Ναουσαίκο λαό δημοτικούς συμβούλους. Δεν θα σας κουράσω με τα όσα είπε, ή μάλλον έγραψε ο υποψήφιος του «Κοινού Τόπου», άλλωστε η αναπαραγωγή τους δεν έχει κανένα νόημα.
Θα ήθελα όμως να δηλώσω ότι: Δεν θα έπρεπε ένας υποψήφιος δήμαρχος που επικαλείται διαρκώς το νέο και την αλλαγή να υποπίπτει σε τέτοια σοβαρά ατοπήματα, προσβάλλοντας την τιμή, την υπόληψη και την αξιοπρέπεια ανθρώπων γνωστών για την προσωπικότητά τους, το ήθος τους, για την προσφορά τους στον τόπο και στο κοινωνικό σύνολο. Αναρωτιέμαι πως ο κ. Κουτσογιάννης ενώ δεν έχει παραστεί ποτέ σε μία συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ αγνοεί τους κανονισμούς και τα θεσμικά όργανα που διέπουν τη λειτουργία ενός δήμου, να καταφέρεται εναντίον ανθρώπων που υπηρετούν με θρησκευτική ευλάβεια αυτούς τους θεσμούς. 
Προφανώς ο κ. Κουτσογιάννης μπερδεύει τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων με τη λειτουργία των οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Λόγω της νεότητάς του αυτό θα του το συγχωρήσουμε.
Αυτό όμως που, ως Μαρία Καρυδά- Μυλωνά, δεν συγχωρώ, είναι η προσβολή που υπέστην από τις συκοφαντίες του κ. Κουτσογιάννη και επιφυλάσσομαι για κάνε νόμιμο δικαίωμά μου αμέσως μετά τις εκλογές.
Υπηρέτησα το Δήμο Νάουσας για δύο θητείες στο πλευρό του Δημάρχου Τάσου Καραμπατζού, θαρρώ με συνέπεια, εντιμότητα και εργατικότητα, ανεξαρτήτως θέσεως. Το έργο μας θα κριθεί από το μόνο δίκαιο κριτή που δεν είναι άλλος από το λαό.
Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας.
 
*Μαρία Καρυδά – Μυλωνά
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νάουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου