Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Στην αγορά της Βέροιας ο Κώστας Καλαϊτζίδης με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού

Τα καταστήματα της Βέροιας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 9 Μαΐου, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της «Αλληλεγγύης» του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού, προσκαλώντας τους εμπόρους και επαγγελματίες της πόλης για την ομιλία την οποία θα πραγματοποιήσουν ο ίδιος και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στις 8 το βράδυ του Σαββάτου 10 Μαΐου, στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ.
« Η αυτοδιοικητική πρόταση της «Αλληλεγγύης» γίνεται αποδεκτή από  τους εμπόρους και τους επαγγελματίες της Βέροιας και όλης της Ημαθίας. Άμεση μας προτεραιότητα η αξιοποίηση της περιφερειακής αγοράς της Κουλούρας και ο καθορισμός χρήσης γης για την δημιουργία βιομηχανικών πάρκων, που τόσο χρειαζόμαστε. Η Βεργίνα τα επόμενα χρόνια, με την ολοκλήρωση της αναστύλωσης του Ανακτόρου του  Βασιλέως Φιλίππου και την κατασκευή του Μουσείου της, έργα χρηματοδοτούμενα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα καταστεί παγκόσμιος πόλος έλξης. Η Περιφερειακή Ενότητα της Ημαθίας θα είναι, με την δική μας διοίκηση, ο συνδετικός αναπτυξιακός κρίκος όλων των παραγωγικών και κοινωνικών τάξεων του τόπου μας.  Όλοι εμείς οι υποψήφιοι της «Αλληλεγγύης» στην  Ημαθία, εγώ , ο  Σταύρος Γιανναβαρτζής, ο Χάρης Καγκελίδης,η Νίκη Καρατζιούλα, ο Παναγιώτης Μεσσαλάς, ο Γιάννης Μουταφίδης, ο Σίμος Πουλασουχίδης, ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο Χρήστος Τσιούντας, καλούμε τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν την προσπάθεια ανάπτυξης και δημιουργίας , με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα, στην εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Καλαϊτζίδης.
Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Μαΐου ο κ. Καλαϊτζίδης και  οι υποψήφιοι περιφερειακοί του σύμβουλοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μνήμης του Αγίου Χριστοφόρου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό του Ναό, στον Πολυπλάτανο Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου