Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

9 Μαΐου Ημέρα της Ευρώπης, δήλωση Δώρας Μπαλτατζίδου



Η Ημέρα της Ευρώπης είναι μία καθιερωμένη γιορτή που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε όλα τα μέλη κράτη της Ε.Ε, με κύριο σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις δράσεις και τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ειρήνη, η συμφιλίωση και το κοινό όραμα είναι οι προϋποθέσεις, για μία Ευρώπη ενωμένη και δυνατή καταργώντας τα σύνορα και ενώνοντας τις αγορές.
Φέτος η Ημέρα της Ευρώπης, βρίσκει την χώρα μας σε έντονο προεκλογικό κλίμα ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν τόσο σε ευρωπαϊκό, περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο.
Με την ιδιότητα μου ως Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας αλλά και ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νάουσας με τον Τ. Καραμπατζό στις επερχόμενες  εκλογές, στέλνω μήνυμα προς όλους τους πολίτες και τους καλώ να ψηφίσουν  με υπευθυνότητα και με βάση το πρόγραμμα, γιατί το 2014 προβλέπεται να είναι μία χρονιά κρίσιμων αποφάσεων για την οικονομία και την ανάπτυξη. Για τους παραπάνω λόγους χρειάζεται να εκλεχθούν από τον λαό άτομα ικανά, με εμπειρία, με όρεξη για σκληρή δουλεία και με πνεύμα συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου