Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2010» από τα Εικαστικά Εργαστήρια


Ξεκίνησε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 20:00 μ.μ. στον Χώρο Τέχνης «Ναϊάς», (πρώην «Βέτλανς») η ετήσια έκθεση από τους σπουδαστές των τμημάτων ενηλίκων των Εικαστικών Εργαστηρίων της Κ.Ε.ΔΗ.Π.Ο.Ν. «Εικαστικό Φθινόπωρο 2010». Την έκθεση εγκαινίασε η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Καρυδά-Μυλωνά, ενώ ο καλλιτεχνικός διευθυντής των Εικαστικών Εργαστηρίων κ. Νικόλας Μπλιάτκας ανέφερε ότι η φετινή έκθεση είναι αφιερωμένη στον εκλιπόντα Ναουσαίο εικαστικό δημιουργό Γιώργη Μπαδόλα, ως μία ελάχιστη πράξη αναγνώρισης στο εξαίρετο ήθος και την προσφορά του στον πολιτισμό της Νάουσας.
Στους δύο ορόφους του κτιρίου παρουσιάζονται έργα από τα τμήματα ζωγραφικής, χαρακτικής, κεραμικής, φωτογραφίας, κοσμήματος, ψηφιδωτού, βιτρώ, αγιογραφίας και ξυλογλυπτικής που δημιουργήθηκαν την περασμένη σχολική χρονιά. Διάρκεια έκθεσης: 11 Σεπτεμβρίου – 03 Οκτωβρίου 2010
Ώρες λειτουργίας: κάθε μέρα 6-10 το απόγευμα, Κυριακές 11-2 το πρωί και 6-10 το απόγευμα.
Επίσης στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Π.Ο.Ν. (Χατζημαλούση 17), συνεχίζονται οι εγγραφές για την ερχόμενη σχολική χρονιά (2010-2011), ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου, στο κτίριο Λόγγου- Τουρπάλη. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι: παιδικά τμήματα ζωγραφικής και μικτών υλών, παιδικό τμήμα Κεραμικής, τμήμα ζωγραφικής ή κεραμικής για γονείς και παιδιά, ζωγραφική ενηλίκων (16 ετών και άνω), χαρακτική, ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο, κεραμική ενηλίκων, βιτρώ, κόσμημα, αγιογραφία, ψηφιδωτό, φωτογραφία, ξυλογλυπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου