Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γιάννης Καλαϊτζίδης στο συνδυασμό Τσαβδαρίδη


Την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου και υπερκομματικού συνδυασμού του Λάζαρου Τσαβδαρίδη προανήγγειλε χθες ο Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας κ. Γιάννης Καλαϊτζίδης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Βέροιας Λάζαρο Τσαβδαρίδη.
«Με τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη μας συνδέουν αγώνες, σχέσεις φιλίας και εκτίμησης και κοινό όραμα για τον διευρυμένο Δήμο Βέροιας. Ένα όραμα που θα γίνει πράξη μετά τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Στον ωραίο αυτό αγώνα συμμετέχω ενεργά ως υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος, καταθέτοντας όλες μου τις δυνάμεις, την επιστημονική μου κατάρτιση και την 12ετή εμπειρία μου στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», δήλωσε ο κ. Γιάννης Καλαϊτζίδης.
Αμέσως μετά ο κ. Λ. Τσαβδαρίδης δήλωσε για τη συμμετοχή του κ. Καλαϊτζίδη στο συνδυασμό του: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που νέοι σε ηλικία επιστήμονες όπως ο Γιάννης Καλαϊτζίδης, με τον οποίο με συνδέει παλιά φιλία, καταθέτουν στο συνδυασμό μας τις δυνάμεις τους και τη μεγάλη εμπειρία τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για έναν Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου