Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος στο συνδυασμό «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ» του Λ. Τσαβδαρίδη


Τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Βέροιας Λάζαρο Τσαβδαρίδη επισκέφθηκε ο πρώην Δήμαρχος Βεργίνας κ. Δημήτρης Μελιόπουλος και του ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο συνδυασμό «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ».
Για τη συμμετοχή του στο συνδυασμό ο κ. Δημήτρης Μελιόπουλος δήλωσε:
«Στην εποχή που ζούμε επιβάλλονται ανατροπές και ρήξεις απέναντι σε καθεστωτικές και παλαιοκομματικές συμπεριφορές. Χρειάζονται υπερβάσεις απέναντι σε ιδεολογικές αγκυλώσεις που κράτησαν τον τόπο μας καθηλωμένο στα προβλήματα που απαιτούν λύσεις μακριά από κομματικές δεσμεύσεις και μικροπολιτικά συμφέροντα.
Μετά από μια συνεπή αυτοδιοικητική πορεία, τολμώ σήμερα να κάνω την υπέρβασή μου προσχωρώντας στον ανεξάρτητο και υπερκομματικό συνδυασμό του Λάζαρου Τσαβδαρίδη γιατί πιστεύω ότι εκφράζει τις δυνάμεις εκείνες που απαιτούνται για να γίνει μια Νέα Αρχή σ’ ένα Νέο Δήμο που γυρίζει σελίδα και βλέπει το Σήμερα με όρους του Αύριο.
Αυτό τον συνδυασμό καλώ τους πολίτες να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις, ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης, ώστε να βάλουμε όλοι μαζί την υπογραφή μας σ’ ένα μέλλον αντάξιο των προσδοκιών μας».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Τσαβδαρίδης δήλωσε για την συμμετοχή του κ. Μελιόπουλου στο συνδυασμό του:
«Εργάτες της Αυτοδιοίκησης όπως ο πρώην Δήμαρχος Βεργίνας Δημήτρης Μελιόπουλος έχουν ξεχωριστή θέση στο συνδυασμό μας γιατί εκφράζουν απόλυτα την ανάγκη των πολιτών να γκρεμίσουν κομματικά τείχη και να εκφραστούν μέσα από καθαρές, άδολες και υπερκομματικές προσπάθειες που στέλνουν μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε με όραμα για τον τόπο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου