Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης


Την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Ο κ. Τσαβδαρίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βιβλιοθήκης κ. Κώστα Θεοχαρόπουλο, τον Διευθυντή κ. Γιάννη Τροχόπουλο και το προσωπικό της Βιβλιοθήκης, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για το έργο που επιτελείται στη Βιβλιοθήκη και για το βραβείο «Πρόσβαση στη Γνώση» που της απενεμήθη από το ίδρυμα Bill and Melinda Gates.
Ο κ. Τσαβδαρίδης τους συνεχάρη και από κοντά για την παγκόσμιας ακτινοβολίας διάκριση. Υπενθύμισε ότι, ως Αντινομάρχης Παιδείας, είχε αγαστή συνεργασία με τον πρόεδρο, τον διευθυντή και το προσωπικό της Βιβλιοθήκης και βοήθησε τις δραστηριότητές της, εκτιμώντας ότι όσα επιτεύχθηκαν μέχρι σήμερα από τη Βιβλιοθήκη αντικατοπτρίζουν κυρίως τις προσπάθειες των ανθρώπων της.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος διαβεβαίωσε για το προσωπικό του ενδιαφέρον για την ουσιαστική στήριξη της Βιβλιοθήκης. Και δήλωσε, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο κ. Θεοχαρόπουλο, ότι θα αγωνιστεί μαζί του με σχέδιο, ώστε να στηριχθεί η προσπάθεια εξασφάλισης μιας πιο ουσιαστικής ενίσχυσης της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας από τους τοπικούς φορείς και δη από τον νέο Δήμο Βέροιας. Και αυτό εκτιμώντας ότι η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου των δημοτών μας, προσφέροντας υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου