Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Προεκλογικά, νέα ονόματα και άλλα τινά...

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Κώστας Καλαϊτζίδης θα είναι υποψήφιος Περ. Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Παναγιώτη Ψωμιάδη και έχει ξεκινήσει ήδη τις περιοδείες του στην Ημαθία διαπιστώνοντας ότι διαθέτει έρεισμα σ’ όλο το νομό.

Τα ονόματα των Σπύρου Μπαλτατζίδη ιδιοκτήτη – οδηγού αστικού λεωφορείου και του Βασίλη Δημητριάδη αρχαιολόγου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στο ψηφοδέλτιο του Τάσου Καραμπατζού για το τοπικό διαμέρισμα του Κοπανού.
Ακόμη ο εκπαιδευτικός Βαγγέλης Δίντση από τη Χαρίεσσα θα είναι υποψήφιος δημ. σύμβολος πλάι στον Χρήστο Βασιλειάδη.
Ο Λάκης ήταν υποψήφιος στα Ανθέμια με τον Τάσο Θεοδωρίδη το 2006 και παλιότερα με το ψηφοδέλτιο της Δώρας Μπαλτατζίδου.
Στα Μονόσπιτα υποψήφιοι θα είναι οι Τάκης Νούσης και Κώστας Μίλης που διατηρεί κατάστημα πληροφορικής στην πλατεία του χωριού.

Το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου δείχνει «γεμάτο» σε Νάουσα και Ανθέμια από νωρίς και αυτό δίνει το πλεονέκτημα στα στελέχη του να «τρέξουν» με μεγαλύτερη άνεση…

Φίλος αναγνώστης από την Χαρίεσσα μας ενημέρωσε ότι δεν έχει την ιδιότητα του τοπικού συμβούλου Χαρίεσσας ο Γιάννης Γάτσος όπως σχολιάσαμε σε προηγούμενο φύλλο, ο οποίος δραστηριοποιείται έντονα και πιθανό να κατέλθει και στις προσεχείς εκλογές.
Το επισημαίνουμε με την υποσημείωση ότι ο Γιάννης Γάτσος ήταν υποψήφιος για το τοπικό της Χαρίεσσας το 2006 με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Σιδηρόπουλου.

Συχνά – πυκνά «περνά» το κανάλι η Ίλια Ιωσηφίδου και βρίσκεται στην Ειρηνούπολη όπου το ψηφοδέλτιο της έχει ενισχυθεί αρκετά.
Ειδικά στον χώρο της Ν.Δ. θα λέγαμε ότι έχει κυριαρχήσει με αποτέλεσμα να μην βρίσκονται εύκολα στελέχη για το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Γώγου.
Κάτι που δεν ισχύει στα Ανθέμια όπου και η παρουσία του Σάββα Ακριτίδη είναι πολύ ισχυρή, αλλά και τα δεξιά στελέχη έχουν κρατήσει πιο διακριτική στάση με την «Κίνηση Πολιτών». Αντιθέτως βλέπουμε σημαντική διαρροή στελεχών της Ν.Δ. προς την κατεύθυνση του Δημάρχου Καραμπατζού.
Η Ν.Δ. περνά νευρική κρίση...

Μαζί με τους Πέτρο Ανδρεανίδη πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, και τον πρώην δημ. σύμβουλο Τάκη Σέπκα παρακολούθησε τις εκδηλώσεις στην Επισκοπή ο Βασίλης Γώγος. Δύο στελέχη που από την πρώτη στιγμή έχουν συνταχθεί στο ψηφοδέλτιο του δείχνοντας έμπρακτα την αποδοχή των επιταγών του κόμματος τους.

Παρών στις εκδηλώσεις και ο Γιώργος Φουντούλης με μεγάλη παρέα που γευμάτισε σε ταβέρνα του χωριού με στελέχη του.

Αμφότεροι πήραν τον λόγο και ευχήθηκαν τον κόσμο κάνοντας παράλληλα απονομή τιμητικής διάκρισης στους εισακτέους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Την εκτίμηση ότι 1 – 2 υποψήφιοι δήμαρχοι θα δυσκολευτούν να σχηματίσουν ψηφοδέλτια (φωτογραφίζοντας τους Φουντούλη, Γώγο) απάντησε σε ερωτήσεις ο Δήμαρχος Καραμπατζός στον Κ. Μαχαλά την Παρασκευή. Μάλιστα σε μια αποστροφή του λόγο του δεν απέκλεισε ακόμα και να επικρατήσει το ψηφοδέλτιο του από τον πρώτο γύρο. Αν δεν κατέλθουν 2 ψηφοδέλτια και παραμείνουν μόνο 3 τότε σίγουρα ο πρώτος συνδυασμός θα βρεθεί κοντά στο 50%.
Μέχρι στιγμής ο Δήμαρχος επιβεβαιώνεται κατά το ήμισυ αφού ο Φουντούλης, ήδη ανέκρουσε πρύμνα και δεν κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου