Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Η Κατερίνα Κοστογλίδου στον συνδυασμό Τσαβδαρίδη


Την απόφασή της να συμμετέχει στον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου για το Δήμο Βέροιας Λάζαρου Τσαβδαρίδη γνωστοποίησε, σε συνάντηση που είχε με τον κ. Τσαβδαρίδη, η Κατερίνα Κοστογλίδου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αποστόλου Παύλου.
Η κ. Κοστογλίδου δήλωσε:
«Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,
Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη, διότι πιστεύω ότι ο νέος διευρυμένος Δήμος Βέροιας πρέπει να πάει μπροστά με νέα πρόσωπα, με καινούργιες ιδέες και με φιλόδοξο πρόγραμμα ανάπτυξης για όλη τη Βέροια και για όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα της. Για όλους τους Δημότες του, στην πόλη και στα χωριά. Όλα αυτά τα εγγυώνται ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο συνδυασμός μας.
Φιλοδοξώ να συμβάλω κι εγώ στην προσπάθεια αυτή, με δυναμισμό, με καθαρές κουβέντες αλλά και μέσω της πολύχρονης εμπειρίας μου στην Αυτοδιοίκηση, στα κοινά και στην αγορά ως ελεύθερος επαγγελματίας. Και ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος, να δώσω τη δική μου συμβολή, όχι μόνο στα θέματα αυτά αλλά και στα θέματα που απασχολούν όλη την κοινωνία.
Κοστογλίδου Κατερίνα
Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Δήμου Απ. Παύλου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος».
Ο κ. Τσαβδαρίδης, αναφερόμενος στην συμμετοχή της κ. Κοστογλίδου στον συνδυασμό του, εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίησή του για το γεγονός ότι άτομα με πολύχρονη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά συστρατεύονται στο συνδυασμό του και ενδυναμώνουν την προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στο Δήμο Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου