Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Στο κατάμεστο “Κιόσκι” Παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους του ο Τάσος Καραμπατζός



Τα ονόματα των υποψηφίων του αλλά και την προγραμματική του διακήρυξη παρουσίασε στη Νάουσα, στο Κιόσκι, ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός. Στην ομιλία του, παρουσιάστηκε σίγουρος για την ανανέωση της θητείας του ως δήμαρχος, τάχθηκε υπέρ της διοικητικής μεταρρύθμισης, ανέφερε τα μεγάλα έργα που υλοποιήθηκαν επί των ημερών του, μίλησε για τα οικονομικά του δήμου και απάντησε στις βολές που δέχεται από το αντίπαλο στρατόπεδο της Ίλιας Ιωσηφίδου.
Ο κ. Καραμπατζός στο ξεκίνημα της ομιλίας του αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση εκφράζοντας τις επιφυλάξεις του για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση και τόνισε ότι στις εκλογές του Νοέμβρη δεν κρίνεται η κυβερνητική πολιτική. Αναφερόμενος στην διοικητική μεταρρύθμιση σημείωσε ότι ο Καλλικράτης ανοίγει ορίζοντες για το μέλλον ενώ για το νέο δήμο Νάουσας που δημιουργήθηκε υποστήριξε ότι αποτελούσε στόχο του διότι είναι προς όφελος των δημοτών.
Ως μεγάλα έργα της θητείας του, ο κ. Καραμπατζός παρουσίασε το κολυμβητήριο, το πανεπιστήμιο, το πολιτιστικό κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους και την επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο Βέρμιο. Επίσης πρόσθεσε ότι η δημοτική αρχή ανέλαβε πρωτοβουλία για να ολοκληρωθεί ο κάθετος άξονας της Εγνατίας και πέτυχε με την συνεργασία όμορων δήμων, την χρηματοδότηση του προγράμματος ανάπτυξης του Βερμίου.
Για τα Οικονομικά του δήμου, δήλωσε ότι νοικοκυρεύτηκαν και ότι ο δήμος Νάουσας βρίσκεται μέσα στους 100 πρώτους δήμους σε απορροφητικότητα κονδυλίων (μεταξύ 1033 δήμων).
Αναφορικά με το πρόγραμμα του συνδυασμού του, το οποίο διανεμήθηκε στο κοινό, στάθηκε στους κεντρικούς άξονες που είναι η οικονομική ανάπτυξη και η αύξηση της απασχόλησης στην περιοχή, η έμφαση στην ποιότητα ζωής των δημοτών με την κατασκευή υποδομών, η υλοποίηση έργων περιβάλλοντος και η αναβάθμιση των υπηρεσιών του δήμου.
Απαντώντας στην απέναντι πλευρά, ο κ. Καραμπατζός δήλωσε ότι στην παράταξή του δεν υπάρχουν ούτε κοκόρια ούτε κοκοράκια αλλά όλοι είναι ίσοι. Επίσης τόνισε: «Δεν θα προκαλέσουμε, δεν θα απαντήσουμε σε αήθεις επιθέσεις, δεν εκβιάζουμε ούτε θα προκαλέσουμε με πολυδάπανες προεκλογικές εκστρατείες. Αν κάποιοι ήταν κοντά μας γιατί εποφθαλμιούσαν την θέση του δημάρχου, ή ήθελαν να βολέψουν τα παιδιά τους, καλώς έφυγαν. Εγώ καταθέτω στο λαό της Νάουσας το πόθεν έσχες. Δεν είμαι βιομήχανος αλλά ούτε και αγαπημένο παιδί των βιομηχάνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου