Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Η κίνηση της Ίλιας Ιωσηφίδου το Σαββατοκύριακο




Δυο επισκέψεις περιελάμβανε το πρόγραμμα της υποψήφιας Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Πολιτών», Ίλιας Ιωσηφίδου το Σαββατοκύριακο.
Το απόγευμα του Σαββάτου μαζί με στελέχη της δημοτικής ομάδας «Ενωτική Κίνηση Πολιτών για το νέο Δήμο Νάουσας», επισκέφθηκε την επίδειξη Taekwon – Do που διοργάνωσε ο αθλητικός γυμναστικός σύλλογος ITF Νάουσας στο κλειστό γυμναστήριο. Σημειώνουμε ότι όλα τα έσοδα που συγκέντρωσε ο σύλλογος από χορηγίες θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς για την ενίσχυση του εργαστηρίου «Υφάδι».
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την καθιερωμένη ετήσια έκθεση από τους σπουδαστές των τμημάτων ενηλίκων των Εικαστικών Εργαστηρίων της ΚΕ.ΔΗ.ΠΟ.Ν., όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του «Εικαστικού Φθινοπώρου 2010». Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στον Χώρο Τέχνης «Ναϊάς» και παρουσιάζονται έργα από τα τμήματα ζωγραφικής, χαρακτικής, κεραμικής, φωτογραφίας, κοσμήματος, ψηφιδωτού, βιτρώ, αγιογραφίας και ξυλογλυπτικής που δημιουργήθηκαν την περασμένη σχολική χρονιά.
Η Ίλια Ιωσηφίδου παρακολούθησε με ενδιαφέρον τα έργα των σπουδαστών, συνομίλησε μαζί τους, όπως και με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Νίκο Μπλιάτκα και σημείωσε πως την πολύ μεγάλη σημασία που έχει για τον πολιτισμό της Νάουσας ο θεσμός των Εικαστικών Εργαστηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου