Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιος Δήμαρχος Νάουσας ο Στέργιος Κώνας με την Αγροτική Κίνηση

Ο υποψήφιος Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου Νάουσας κ. Στέργιος Κώνας, επικεφαλής της Αγροτικής Κίνησης, πραγματοποίησε επισκέψεις στις τοπικές κοινότητες. Αφού διαπίστωσε με πόνο ψυχής τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας έκανε την παρακάτω δήλωση:
Μπορούμε και πρέπει να δημιουργήσουμε ξανά την πόλη. Να πάμε ψηλά τη Νάουσα, τη χώρα όπου ανδρώθηκαν και μεγαλούργησαν οι Μακεδόνες. Είναι η ιστορική στιγμή για ένα νέο ξεκίνημα. Είναι η μεγάλη, η μία και μοναδική ευκαιρία για ανάπτυξη. Μία πρόταση που αρχίζει να την αγκαλιάζει ο λαός μας. Πρέπει όλοι να στρατευθούμε για το καλό του τόπου μας, έξω από κομματικούς διαχωρισμούς. Να κάνουμε μία νέα πορεία, ενάντια στην στασιμότητα, την μετριότητα, την άρνηση και την αποξένωση.
“Η “Αγροτική Κίνηση” ήρθε να ενώσει και όχι να χωρίσει. Δεν δίνουμε υποσχέσεις. Θέλουμε να γίνουμε χρήσιμοι, άλλα και απαραίτητοι, για να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στην νεολαία μας. Ο τόπος μας έχει πλουτοπαραγωγικές πηγές. Έχει φυσικά χαρίσματα, μνημεία παγκόσμιας ακτινοβολίας, μεγάλη ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά. Αυτός ο πλούτος πρέπει να αξιοποιηθεί. Πρέπει να αναδείξουμε ξανά τις αρχές, τις αξίες και τις παραδόσεις του πολιτισμού μας.
Στέλνουμε ένα μήνυμα πατριωτισμού σε όλους τους Ναουσαίους και τις Ναουσαίες, σε όλες τις παρατάξεις, ένα μήνυμα ενότητας μακριά από τις ταμπέλες που διχάζουν. Να δώσουμε τα χέρια. Γνωρίζουμε την αλήθεια. Ο λαός είναι παγωμένος, πληγωμένος, κουρασμένος, ταλαιπωρημένος και αηδιασμένος. Δεν θέλει να ακούσει άλλες υποσχέσεις. Προβλέπεται μεγάλη αποχή. Θα ψηφίσουν μόνο όσοι είναι μέσα στα κόμματα. Οι παρατάξεις δεν μπορούν να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά τους. Με νεροκουβαλητές δεν γίνεται προκοπή. Προτείνω να ξεχάσουμε ότι μας χωρίζει. Να κάνουμε ένα μόνο ψηφοδέλτιο, όλοι μαζί. Να καλέσουμε όλους τους πολίτες να συνδράμουν. Να δημιουργήσουμε μια πανστρατιά. Προτείνω ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο, στο οποίο ο Δήμαρχος να αλλάζει κάθε χρόνο και ο μισθός του να πηγαίνει σε έργα υποδομής. Αυτό είναι που θέλει ο λαό μας. Έτσι ο Δήμος μας θα γίνει ένα πρότυπο. Ας γίνουμε το καλό παράδειγμα για όλη την Ελλάδα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου