Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη Ίλιας Ιωσηφίδου στην λαϊκή Ειρηνούπολης και στον Μητροπολίτη



Ο συνδυασμός της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών ενημερώνει για την κίνηση της Ίλιας Ιωσηφίδου τις προηγούμενες μέρες

«Μη μας ξεχάσετε μετά τις εκλογές, να είστε διαφορετικοί από τους άλλους»

‘‘Μια ζεστή καλημέρα’’ είπε -το πρωί της Παρασκευής- η υποψήφια δήμαρχος του νέου δήμου Νάουσας και επικεφαλής της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» Ίλια Ιωσηφίδου, στους κατοίκους του Πολυπλατάνου. Τη συνόδευαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού: Γιάννης Κελεσίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιάννης Παρθενόπουλος, Τάνια Παρούτη – Κουτσογιάννη, Γιώργος Πέογλου, Γιάννης Πρόϊος, Αντώνης Τάνος, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, Παύλος Φύτος, Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου, Χρήστος Χριστοφορίδης. Η Ίλια επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά Πολυπλατάνου, στα πλαίσια γνωριμίας με τα δημοτικά διαμερίσματα και καταγραφής των προβλημάτων που απασχολούν τους ανθρώπους της επαρχίας μας.
«Μη μας ξεχάσετε μετά τις εκλογές, να είστε διαφορετικοί από τους άλλους» ήταν η έκκληση που της απηύθυναν οι περισσότεροι. Η Ίλια τους διαβεβαίωσε ότι η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» πρεσβεύει τη συμμετοχή όλων στα κοινά και την επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουν, με γνώμονα την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου στο δήμο Νάουσας.

«Με τις ευχές του Σεβασμιότατου»
Την ουσιαστική συνεργασία, της μητρόπολης Βεροίας – Ναούσης - Καμπανίας με το νέο διευρυμένο δήμο μας, ζήτησε η υποψήφια δήμαρχος Νάουσας Ίλια Ιωσηφίδου – Αποστόλου από τον μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα.
Στην επίσκεψη, την Τετάρτη, παρόντες ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Φουντούλης - Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, που έλαβαν κι αυτοί την ευλογία του Σεβασμιότατου.
Συζητήθηκαν ενδιαφέροντα θέματα με κυρίαρχο την άμεση εξεύρεση οικοπέδου, για την ανέγερση ιερού ναού προς τιμή του πολιούχου της πόλης μας οσίου Θεοφάνη.
Ο μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, άκουσε με προσοχή τις προτάσεις της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον προεκλογικό τους αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου