Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Σχόλια από το Δ.Σ. Ανθεμίων



Είναι λυπηρό αλλά για ακόμη μια φορά δημοτικοί σύμβουλοι αντήλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς και απειλές μηνύσεων ο ένας στον άλλον.
Με αφορμή την εγκατάσταση παιχνιδιών (συγκρουόμενα κουρσάκια), στην πλατεία Επισκοπής Κερεμίδου και Ιωαννίδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους.

Οι καπνιστές είχαν την τιμητική τους και πάλι στο συμβούλιο. Ο Πρόεδρος ζήτησε επιτακτικά να σβήσει το τσιγάρο του ο πρώην δήμαρχος κ. Καρυπίδης που το αρνήθηκε προφασιζόμενος ότι το ίδιο έκανε προηγουμένως ο κ. Θεοδωρίδης.
«Σας καταγγείλω γιατί καπνίζεται και αρνήστε να το σβήσετε. Θεωρείσται ότι είστε απών από τη συνεδρίαση» είπε ο κ. Κυριακίδης στον πρώην δήμαρχο.

Ιδιαίτερα αιχμηρός και ο κ. Λιοτάκης για την πολιτική που εφαρμόζει στα ΚΑΠΗ ο Δήμαρχος τονίζοντας ότι είναι απών ενώ δεν γίνονται και συνεδριάσεις.
«Αυτά τα πράγματα γίνονται σ’ έναν υγιή και όχι σε ένα διαλυμένο δήμο» είπε

Με αφορμή ερώτηση του κ. Αργυρίου για τα πεζοδρόμια στη Μαρίνα από τον δήμο στο ύψος του Γυμνασίου υπήρξε και Μαρινιώτικη κόντρα με τον αντιδήμαρχο κ. Μπόφτση
Ο πρώην κοινοτάρχης ρώτησε εάν τοπογράφος μέτρησε τα οικόπεδα και αν αυτά βρίσκονται στα σωστά μέτρα ή έχουν παραβιάσει τα όρια και βρίσκονται στον δρόμο.
«Πρέπει να χαιρόμαστε που γίνονται πεζοδρόμια και όχι να ψάχνουμε τρόπο να μη γίνουν» παρενέβη ο κ.Μπόφτσης για να εισπράξει την απάντηση του κ. Αργυρίου
«Φαίνεται ότι ξέχασες, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».
«8 χρόνια ήσουν πρόεδρος...» είπε ο κ. Κυριακίδης.

Άλλη μια σειρά διαλόγων μεταξύ δημάρχου Μαραντίδη με αφορμή την στέγη του δημοτικού σχολείου Επισκοπής.
Μαραντίδης: Διατάξτε ΕΔΕ για το θέμα αυτό για την υστεροφημία σας κύριε Δήμαρχε
Δήμαρχος: Ήσασταν αντιδήμαρχος όταν γίνονταν το έργο αυτό. Γιατί δεν ανεβήκατε τότε στην σκεπή να δείτε το ασφαλτόπανο και τα κεραμίδια και έρχεστε τώρα να μας κάνετε τον τιμητή. Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνατε σωστά την δουλειά σας. Πληρωνόσασταν και δεν κάνατε σωστά την δουλειά σας. Το έργο θα το παραλάβουμε όταν θα είναι τέλειο, όπως πρέπει.
Μαραντίδης: Ήμουν αντιδήμαρχο και είχες διατάξει όλους να μην με ενημερώνουν. Ο μηχανικός ο Κυράνος μου έλεγε θα πάμε την άλλη εβδομάδα ενώ το έργο είχε ξεκινήσει.

Στο θέμα του έργου των αποδυτηρίων του γηπέδου των Λευκαδίων ο Πρόεδρος κ.Κυριακίδης είπε χαρακτηριστικά:
«Είμαστε περήφανοι που με τον δήμαρχο Σιδηρόπουλο μια ομάδα του δήμου θα παίζει στην Δ’ Εθνική»
«Πρόσεξε τι λές… Έχουμε και μαλλιά» απάντησε ο κ. Παπαδόπουλος που θεώρησε τουλάχιστον υπερβολική την τοποθέτηση Κυριακίδη που συνδέει την επιτυχία της ομάδας με την δημοτική αρχή Σιδηρόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου