Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Προεκλογικά, νέα ονόματα και άλλα τινά...

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο πρώην δημ. Σύμβουλος Ειρηνούπολης Στύλλας Γιώργος και ο Παπαϊωάννου Σταύρος θα είναι υποψήφιοι για το κεντρικό ψηφοδέλτιο του Τάσου Καραμπατζού από την Ειρηνούπολη. Δύο ονόματα που είχαμε αναφέρει προ μηνός και «έπαιζαν» δυνατά

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Κώστας Καλαϊτζίδης με το ψηφοδέλτιο Ψωμιάδη από την επαρχία μας, ενώ ακούγονται και τα ονόματα των Τάσου Καπετανόπουλου και Τάσου Κανελλόπουλου.
Ακόμη μετά και την στήριξη του ΛΑΟΣ στον Ψωμιάδη πιθανό υποψήφιος να είναι ο δικηγόρος Ξενοκράτης Σακλάς και ένας ακόμη από την περιοχή Αλεξάνδρειας

Καθώς ολοκληρώνονται τα ονόματα που θα απαρτίσουν τα ψηφοδέλτια στα κατά τόπους διαμερίσματα μπαίνουν και τα τελευταία κομμάτια που θα συνθέσουν το πάζλ των αυτοδιοικητικών προτάσεων. Ένα από τα ονόματα που «παίζουν» τελευταία είναι αυτό του Τοπικού Συμβούλου Χαρίεσσας Γιάννη Γάτσου που κατά πάσα πιθανότητα θα επανεργοποιηθεί κατερχόμενος στις εκλογές.
Επίσης για τη Χαρίεσσα υπάρχει η Πρόεδρος του Τ.Σ. Προύντση – Παυλίδου Μαρία που βρίσκεται εγγύτερα στο περιβάλλον του Τάσου Καραμπατζού και αναμένεται να πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο του.

Μεγάλες πιθανότητες να κατέλθει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Γώγου έχει ο πρόεδρος του Τ.Σ. Επισκοπής Γρηγόρης Ορδουλίδης.
Κομματικός ο Πρόεδρος πάντοτε σέβεται τις αποφάσεις της Ν.Δ. σε κεντρικό επίπεδο. Αντίστοιχη πιθανότητα υπάρχει και για έναν άλλο Πρόεδρο, αυτόν των Λευκαδίων Πέτρο Ανδρεανίδη που είναι και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας. Τα ίδια ισχύουν και για αυτή την περίπτωση.

Καταλύτης στην προσπάθεια ενίσχυσης του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. είναι σίγουρα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σάββας Ακριτίδης που κάνει τα πάντα για να μπορέσει να σχηματιστεί κομματικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Νάουσα.
Ειδικά στον κάμπο έχει καταφέρει να «κόψει» σημαντικά πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ. προς άλλα ψηφοδέλτια και να τα κατευθύνει προς αυτό του Γώγου.
Την Τρίτη είχαν συνάντηση στελέχη του Βασίλη Γώγου στην Ειρεσιώνη.Ο μοναδικός βουλευτής Μιχάλης Χαλκίδης που βρίσκεται;

Με το επιτελείο της Ίλιας Ιωσηφίδου ήρθε η Σοφία Κερεμίδου στη εκδήλωση της Ευξείνου Λέσχης στην Επισκοπή. Απ’ ότι φαίνεται η ίδια στηρίζει την επιλογή αυτή για τον διευρυμένο δήμο όπως και οι άμεσοι συνεργάτες του δημάρχου Ανθεμίων Δημήτρη Σιδηρόπουλου (Κυριακίδης, Στογιάννης). Από την άλλη οι διαφωνούντες με τις επιλογές του δημάρχου που αντέδρασαν σφόδρα και συγκρούστηκαν μαζί του όπως Λιοτάκης, Μαραντίδης και παλιότερα Καραμπατάκη βρίσκονται πλάι στο ψηφοδέλτιο του Τάσου Καραμπατζού.
Φαίνεται ότι οι υποψήφιοι του διευρυμένου δήμου προσαρμόστηκαν στην πραγματικότητα των Ανθεμίων επιλέγοντας στρατόπεδα και αξιωματικούς. Κάθε επιλογή έχει το κόστος της και μένει να δούμε μέχρι τις εκλογές ποιος θα βγει νικητής και ποιος χαμένος…

Σιγή ιχθύος όμως υπάρχει στην πλευρά του Τάσου Θεοδωρίδη που με τη Νόπη Τσαγκαλίδου δεν φαίνεται να έχουν πάρει ακόμη θέση. Ίσως οι αποφάσεις του βουλευτή Τάσου Σιδηρόπουλου να ξεδιαλύνει και αυτό τον γρίφο… Αποφάσεις που έχουν προέκταση και στην Ειρηνούπολη μέσα από πρόσωπα που συνδέονται στενά με τον βουλευτή όπως Βασιλείου, Φωστηρόπουλος Ν.

Πιθανή η κάθοδος με το ψηφοδέλτιο Καραμπατζού του Ροδοχωρίτη Τάσου Μωϋσίδη σύμφωνα με πληροφορίες μας. Ο «δάσκαλος» είναι ιδιαίτερα γνωστός και στον κάμπο από την θητεία του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα αλλά και με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού που έχει θητεύσει στα σχολεία της Ειρηνούπολης.Σίγουρα πρόκειται για αξιόλογη ενίσχυση στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου