Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη Λάζαρου Τσαβδαρίδη στο Νομάρχη


Τον Νομάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καραπαναγιωτίδη επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, συνεχίζοντας την προεκλογική του περιοδεία.
Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και η συζήτηση ήταν πολύ εποικοδομητική, σαν άμεσοι συνεργάτες που υπήρξαν οι δύο άνδρες στο πλαίσιο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (ο Λ. Τσαβδαρίδης είχε διατελέσει Αντινομάρχης) και σαν γνώστες που είναι των θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο Βέροιας και το νομό γενικότερα.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον διευρυμένο Δήμο Βέροιας και ειδικότερα την προοπτική ανάπτυξής του στο πλαίσιο της νέας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με αιρετό πλέον Περιφερειάρχη. Πιο συγκεκριμένα, η συζήτηση περιστράφηκε στον χειμερινό και θρησκευτικό τουρισμό, στα αρχαιολογικά και θρησκευτικά μνημεία και γενικότερα στον πλούτο που έχει ο Δήμος Βέροιας – περιλαμβάνοντας και τη Βεργίνα – και στις δυνατότητες αξιοποίησής του με βάση τα νέα δεδομένα που ανοίγονται λόγω του «Καλλικράτη», τόσο για το Δήμο Βέροιας όσο και για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν θερμές ευχές για καλή επιτυχία στη νέα τους προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου