Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση Λάζαρου Τσαβδαρίδη για την προσχώρηση Απ. Εμμανουλίδη


Την προσχώρηση του ίδιου και των μελών της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Δήμου Βέροιας» στον συνδυασμό του Λάζαρου Τσαβδαρίδη ανακοίνωσε ο κ. Απόστολος Εμμανουηλίδης.
Ο κ. Εμμανουηλίδης δήλωσε ότι ο ίδιος και όλα τα μέλη της Κίνησής του πήραν ομόφωνη απόφαση να συστρατευτούν με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας «ως απλοί στρατιώτες, χωρίς ανταλλάγματα», σημειώνοντας ότι «ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης είναι ένας νέος άνθρωπος, έχει όραμα και θέλει να δει τη Βέροια πολύ ψηλά» και τονίζοντας ότι «μαζί του μας συνδέουν κοινοί στόχοι, θέσεις και στο πρόσωπό του βλέπουμε τον αυριανό δήμαρχο που θα αλλάξει σελίδα για την πόλη μας και θα την οδηγήσει στην ανάπτυξη, την ευημερία και την πρόοδο».
Για την προσχώρηση ο κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης δήλωσε:
«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχομαι σήμερα την προσχώρηση στο συνδυασμό μου την ‘Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Δήμου Βέροιας’ και του επικεφαλής της Απόστολου Εμμανουηλίδη. Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου για το Δήμο Βέροιας ξεκαθάρισα ότι ο συνδυασμός μου είναι ανεξάρτητος, υπερκομματικός, αδέσμευτος και αυτοδιοικητικός μακριά από μικροπολιτικές αντιλήψεις που ταλαιπωρούν για χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση και τους φορείς της.
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ – ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ και δεσμευόμαστε απέναντί του ότι θα τιμήσουμε την εντολή του. Γυρίζουμε την πλάτη σε όλους αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του και έφεραν την πόλη μας σ’ αυτήν την κατάσταση. Δεσμευόμαστε ότι στη μάχη αυτή δεν περισσεύει κανένας. Δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική τοποθέτηση του καθενός.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
Απευθύνω σήμερα πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να στηρίξουν την κοινή μας προσπάθεια. Μαζί θα δώσουμε αυτή τη μάχη ΓΙΑΤΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ».
Και, ευχαριστώντας την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Δήμου Βέροιας» για τη στήριξη, σημείωσε: «Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες και άλλες δημιουργικές δυνάμεις τις πόλης θα συνενωθούν στην κοινή προσπάθεια, για την πρόοδο και την ευημερία. Γιατί αυτή η πόλη δεν μπορεί πλέον να περιμένει άλλο. Οι προκλήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να αρπάξουμε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά, άμεσα, γιατί διαφορετικά δεν θα υπάρχει μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου