Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μ. Μπόλαρης επισκέφτηκε τη Δήμαρχο Βέροιας.



Το Δημαρχείο της Βέροιας επισκέφθηκε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης. Στο επίσημο γραφείο της τον υποδέχθηκε η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, πλαισιωμένη από Αντιδημάρχους Δημοτικούς Συμβούλους και συνεργάτες της. Έγινε μια συνολική παρουσίαση του έργου του Δήμου από τη Δήμαρχο σε σχέση με τις Αστικές Αναπλάσεις που έχουν εξασφαλίσει πάνω από 10 εκατομ. Ευρώ για την πόλη και για το επενδυτικό πρόγραμμα του Δήμου και τις επαφές του με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Από τον Αντιδήμαρχο κ. Παύλο Παυλίδη παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες (έξυπνος οικισμός, ευρυζωνικά δίκτυα κ.λ.π) και οι εφαρμογές τους στη Βέροια. Ενώ η πολύπλευρη Κοινωνική πολιτική του Δήμου που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην πόλη μας με τεράστια αποδοχή από τους συμπολίτες μας παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Ιατρείου κ. Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου. Έπειτα από την εφαρμογή αυτής της πολιτικής και τη συμμετοχή του Δήμου στα ανάλογα Ευρωπαϊκά προγράμματα (τέλος Νοεμβρίου), όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει (μαζί με άλλες) την πρόταση «οδηγό» για όλη την Ευρώπη. Ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Μαυροκεφαλίδης παρουσίασε το «Μεταπτυχιακό Στην Επιστήμη Του Διαδικτύου» ( ένα από τα 4 στον κόσμο), που εδρεύει και λειτουργεί για δεύτερη χρονιά στη Βέροια και χρηματοδοτείται από το Δήμο μας.
Ο κ. Μ. Μπόλαρης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επενδυτικές προοπτικές του Δήμου και έκπληξη για το κοινωνικό πρόγραμμά του, ζητώντας από τη Δήμαρχο να έχει πληροφόρηση για τη συμμετοχή του Δήμου στο συνέδριο στις Βρυξέλες, αλλά και για την πρότασή του για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, ακόμη ιδιαίτερη εντύπωση του προκάλεσε το πρωτοποριακό Μεταπτυχιακό της Βέροιας.
Στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκο Μπόλαρη η Δήμαρχος κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη προσέφερε ένα αναμνηστικό του Δήμου, ενώ η εκπρόσωπος του ΚΕΜΑΕΔ προσέφερε ένα εικαστικό κατασκευασμένο από τα παιδιά του «Κέντρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου