Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη Λάζαρου Τσαβδαρίδη στον Μητροπολίτη


Με επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, το πρωί της Δευτέρας, ξεκίνησε την προεκλογική του περιοδεία ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος ζήτησε και πήρε την ευχή του Μητροπολίτη και συζήτησε μαζί του θέματα σχετικά με την κοινωνική πολιτική του Δήμου και ειδικότερα την βοήθεια που μπορεί να παρέχει ο Δήμος προς τους πολίτες που δοκιμάζονται σ’ αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία και τη συνεργασία μεταξύ Μητρόπολης και Δήμου Βέροιας σ’ αυτόν τον τομέα. Συζητήθηκε, επίσης, η συνεργασία μεταξύ Μητρόπολης και Δήμου Βέροιας και σε θέματα που απασχολούν την τοπική εκκλησία, αλλά και θέματα που αφορούν την προοπτική αξιοποίησης των θρησκευτικών μνημείων της περιοχής μας επ’ ωφελεία των δημοτών.
Η συνάντηση έγινε σε κλίμα εγκάρδιο και ο υποψήφιος Δήμαρχος δήλωσε ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του, σε περίπτωση εκλογής του, θα προσβλέπει σε στενή συνεργασία με την Μητρόπολη, με στόχο να εξασφαλιστούν τα μέγιστα οφέλη για τους πολίτες του Δήμου Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου