Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση του συνδυασμού «Νέος Δήμος – Νέα Αρχή» Νέα δυναμική – Νίκη από την 1η Κυριακή


Σε κλίμα ενθουσιασμού έγινε η καθιερωμένη συνάντηση των μελών του συνδυασμού «Νέος Δήμος – Νέα Αρχή» το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς είχε προηγηθεί, λίγη ώρα πριν, η ανακοίνωση της προσχώρησης του συνδυασμού «Ενότητα-Δημιουργία» του Δημάρχου Δοβρά και επικεφαλής του κ. Χρήστου Τσιούντα στο συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου για το Δήμο Βέροιας Λάζαρου Τσαβδαρίδη.
«Η προσχώρηση αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα, μια νέα δυναμική, ένα νέο τοπίο. Ισχυροποιεί στο μέγιστο βαθμό τη δική μας πρόταση και προσπάθεια για την επίλυση των καυτών προβλημάτων του Δήμου μας, στα οποία η απερχόμενη δημοτική αρχή, παρά τις καλές της προθέσεις, δεν μπόρεσε να δώσει τις λύσεις που υποσχέθηκε και περίμεναν απ’ αυτήν οι πολίτες», τόνισε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης σχολιάζοντας την προσχώρηση. Ενώ, αναφερόμενος στο πρόσωπο του κ. Τσιούντα, ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε λόγο για έναν άξιο εργάτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έναν πετυχημένο Δήμαρχο που κατάφερε, με εντιμότητα, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, να κάνει τεράστιο έργο που αναγνωρίζεται απ’ όλους.
«Ο συνδυασμός μας είναι συνδυασμός νίκης. Έχει πλέον τέτοια δύναμη που μας δίνει την πεποίθηση ότι θα κερδίσουμε από την πρώτη Κυριακή. Και αυτό διότι, εκτός των άλλων, συμμετέχουν – πράγμα πρωτόγνωρο για συνδυασμό – τρεις νυν δήμαρχοι και ένας πρώην δήμαρχος», είπε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης σχολιάζοντας ως πολύ σημαντικό το γεγονός της συμμετοχής των κ.κ. Απ. Νεστορόπουλου, Ν. Παπαποστόλου, Χρ. Τσιούντα και Δ. Μελιόπουλου στο συνδυασμό «Νέος Δήμος – Νέα Αρχή» και τονίζοντας ταυτόχρονα τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ατόμων νέων, επιτυχημένων επαγγελματιών, επίλεκτων μελών της κοινωνίας μας, άξιων, αναγνωρίσιμων και εργατικών ανθρώπων, με εμπειρία και γνώση και με όρεξη για δουλειά, που ενισχύουν την ελπίδα ότι η επόμενη μέρα θα είναι μια καλύτερη μέρα για το Δήμο Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου