Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση της Αγροτικής Κίνησης για τον διευρυμένο Δήμο Νάουσας

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους της Αγροτικής Κίνησης για τον διευρυμένο Δήμο Νάουσας, ότι μετά την απόφαση της ολομέλειας να μην κατέβουμε αυτόνομα στις δημοτικές εκλογές και αφού μελετήσαμε όλες τις παραμέτρους, θεωρήσαμε καλό να συνεργασθούμε με την παράταξη της Δημοτικής Ανανέωσης του Τάσου Καραμπατζού.
Την Αγροτική Κίνηση εκπροσωπούν στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ανανέωσης δύο ικανά μέλη – στελέχη, η κ. Ελένη Σιμήνου, αγρότισσα – νοικοκυρά, σύζυγος του Στέργιου Κώνα, στο τοπικό συμβούλιο της Νάουσας και ο κ. Θωμάς Λιοτάκης, επιχειρηματίας – εξαγωγέας – κατασκευαστής γεωργικών μηχανημάτων, στο δημοτικό συμβούλιο στην εκλογική περιφέρεια της Νάουσας.
Ο επικεφαλής της Αγροτικής Κίνησης κ. Στέργιος Κώνας δήλωσε ότι : “Το Αγροτικό Κίνημα Ελλάδος συμμετέχει για πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές. Δεν μπορέσαμε να κατεβάσουμε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στις περιφερειακές εκλογές λόγω των υπέρογκων προεκλογικών δαπανών. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συσπειρωθούν με τους εκπροσώπους μας, την Ελένη Σιμήνου και τον Θωμά Λιοτάκη, υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο του Τάσου Καραμπατζού, για να έχουμε μία άλλη, διαφορετική, αγροτική, ταξική φωνή στα συμβούλια του διευρυμένου Δήμου Νάουσας. Απομονώστε τους συκοφάντες που θέλουν το κακό της παράταξής μας”.
Με τιμή
Στέργιος Κώνας
Επικεφαλής της Αγροτικής Κίνησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου