Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Eξαήμερο εκδηλώσεων για την οδική ασφάλεια της Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας, Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Νεολαίας, στηρίζοντας τις ενέργειες ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια, ως πρόληψη για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας, συνδιοργανώνει με την Motor Press Hellas, από τις 4 έως και τις 10 Οκτωβρίου 2010, εξαήμερο εκδηλώσεων με θέμα την οδική ασφάλεια, αφιερωμένο στα παιδιά που έχασαν τους γονείς τους σε τροχαίο δυστύχημα.

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 13:00΄, σε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Βέροιας με την παρουσία όλων των φορέων που διασφαλίζουν την οδική ασφάλεια και επιχειρούν σε περίπτωση ατυχήματος.

Συγκεκριμένα στη συνέντευξη τύπου θα παραστούν η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νεολαίας Βέροιας κ. Γεώργιος Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βέροιας κ. Στέργιος Ζυγουλιάνος, ο Διοικητής της Τροχαίας Βέροιας κ. Διονύσιος Κούγκας, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ημαθίας κ. Διονύσιος Ντόβας, εκπρόσωποι της Motor Press Hellas και της Ομάδας Διάσωσης Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου