Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Προεκλογικά, νέα ονόματα και άλλα τινά...

Συνεχίζεται με γοργό ρυθμό η προσθήκη υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στον συνδυασμό «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» για το νέο Δήμο Νάουσας, με επικεφαλή υποψήφια Δήμαρχο την Ίλια Ιωσηφίδου.
Τα ονόματα προέρχονται από όλος τους κομματικούς χώρους και είναι τα εξής: Γιάννης Γιαγιτζής , Φανή Γκέρου, Θωμαή Ήλκου, Τάνια Παρούτη – Κουτσογιάννη, Σωτήρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Πέϊος, , Κώστας Σιδηρόπουλος, Μαρία Σκαπέρδα – Γεωργίτση, Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου, Χρήστος Χριστοφορίδης, Σοφία Τσιχλακίδου, Γιώργος Σιάγκος.
Στον κάμπο και συγκεκριμένα στον Δήμο Ειρηνούπολης υποψήφια θα είναι η Βάσω Λιοτάκη. Στο Αγγελοχώρι η Πετρούλα Νησιώτη, ο Σάκης Παπαϊωάννου και η Χατζηκαλλινικίδου Πετρούλα. Στο Ζερβοχώρι οι Αναστάσιος Γαϊτανίδης, Θεόφιλος Γαϊτανίδης και Αναστάσιος Τροχίδης. Τέλος, στον Πολυπλάτανο οι Δημήτρης Κουντουνιώτης, Μάριος Δουλκερίδης και Γιάννης Πρόϊος.

Κλείνει το ψηφοδέλτιο του και ο Βασίλης Γώγος στην Ειρηνούπολη που ενισχύθηκε με τον πρώην αντιδήμαρχο Δήμο Τσαλμπούρη. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο θα ενισχύσει σημαντικά και στον Πολυπλάτανο και στην Ειρηνούπολη την παράταξη που πρόσκειται στη Ν.Δ.

Ισχυρό έρεισμα μετά και την απόφαση του Κ. Μαχαλά έχει και στην Μαρίνα ο Βασίλης Γώγος με την συμμετοχή του πρώην δημ. σύμβουλου Ανθεμίων Λάζαρου Παυλίδη καθώς και της τωρινής Προέδρου του Τ.Σ. Μαρίνας Θεανώς Κανατίδου. Στην Επισκοπή τα ονόματα (όπως ανακοινώθηκαν από το γραφείο του υποψηφίου) των Παπαδόπουλου Γιάννη, του δημ. συμβούλου Χριστόφορου Ιωαννίδη αλλά και του Πρόεδρου του Τ.Σ. Ορδουλίδη Γρηγόρη και Μιχάλη Σαρασίδη δημιουργούν αίσθηση.

Σημαντικές προσθήκες και ενίσχυση για τον συνδυασμό του Τάσου Καραμπατζού στον κάμπο με την προσθήκη του Θωμά Λιοτάκη και Νίκου Δουλγερίδη στο κεντρικό της Νάουσας.

Αντιστοίχως και με τον αντιδήμαρχο Νίκο Δουλγερίδη του οποίου η υποψηφιότητα θεωρήθηκε βέβαιη από την προηγούμενη εβδομάδα επιλέχθηκε η κάθοδος του στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Νάουσας. Ο Νίκος ζει και εργάζεται στη Νάουσα και έτσι δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα για τον ίδιο να εκτεθεί στο εκλογικό σώμα τη πόλης.

Μαζί με τον Σταύρο Παπαϊωάννου έχουμε 3 “καμπίσιους” υποψηφίους που κατεβαίνουν στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Νάουσας. Απ’ ότι φαίνεται οι 12 θέσεις για τα Ανθέμια και οι 6 για την Ειρηνούπολη αποδείχθηκαν λίγες…

Εκπίπτουν αυτοδικαίως του αξιώματος τα μέλη της ΝΟΔΕ μας είπε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Σάββας Ακριτίδης για την περίπτωση του Παύλου Αδαμίδη που συμμετέχει σε ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ (του Τάσου Καραμπατζού).

Το όνομα του Γιώργου Παπασταύρου από τον Κοπανό «παίζει» έντονα για το ψηφοδέλτιο της Ίλιας Ιωσηφίδου. Ο Γιώργος αποτέλεσε στέλεχος της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ για πολλά χρόνια, ενώ για το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Γώγου ακούγεται έντονα το επί χρόνια κομματικό στέλεχος Παναγιώτα Σέπκα από τον Κοπανό και Μάριου Παπαδάκη από τα Μονόσπιτα.

Με το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ θα κατέβει ως υποψήφιος ο Θανάσης Παντζαρτζίδης του οποίου η σύζυγος Χριστίνα Καντσάδη θα κατέβει με τον Τάσο Καραμπατζό για τον Δήμο Νάουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου