Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ο Στέφανος Βαφείδης με το Λάζαρο Τσαβδαρίδη


Στο συνδυασμό «Νέος Δήμος – Νέα Αρχή» του υποψηφίου Δημάρχου για το Δήμο Βέροιας Λάζαρου Τσαβδαρίδη συμμετέχει, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Βέροιας και ο βιβλιοπώλης Στέφανος Βαφείδης.
Μια συμμετοχή που αποδεικνύει στην πράξη το ανεξάρτητο και υπερκομματικό στοιχείο του συνδυασμού ο οποίος συσπειρώνει άτομα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους με ένα κοινό όραμα: την αλλαγή σελίδας με στόχο την πρόοδο και την ευημερία του νέου Δήμου Βέροιας.
Για τη συμμετοχή του ο Στέφανος Βαφείδης δήλωσε:
«Στην πολυετή ενασχόλησή μου με τα κοινά ένας είναι ο στόχος μου. Η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας, η ανάδειξη και αξιοποίηση όλων των μνημείων, αρχαίων και βυζαντινών και μέσω αυτών η ανάπτυξη και η οικονομική εξέλιξη του τόπου μας και των κατοίκων του. Με τον Καλλικράτη δίνονται αρμοδιότητες και ευθύνες στους εκλεγμένους Δήμαρχους να κάνουν τις σωστές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Αρκεί να έχουν ΟΡΑΜΑ για τον τόπο και διάθεση για δουλειά.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης έχει και τα δυο. Έτσι συμπαρατάσσομαι και εγώ σαν απλός στρατιώτης στην προσπάθειά του και μετέχω ενεργά σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον ανεξάρτητο συνδυασμό του.
Στέφανος Βαφείδης
Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ.
Υποψήφιος Νομάρχης Ημαθίας 2006».

Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης δήλωσε για τη συμμετοχή του Στέφανου Βαφείδη στο συνδυασμό «Νέος Δήμος – Νέα Αρχή»:
«Αποδεικνύεται στην πράξη ότι άνθρωποι όλων των πολιτικών χώρων και των ιδεολογιών συστρατεύονται στο συνδυασμό μας που υλοποιεί αυτό που υποσχέθηκε: ότι ο συνδυασμός ‘Νέος Δήμος – Νέα Αρχή’ είναι πέρα και πάνω από κόμματα και χρώματα, ότι επιλέγει άτομα με μοναδικό κριτήριο την δυνατότητα προσφοράς στο Δήμο την επόμενη μέρα. Διότι σ’ αυτόν τον Δήμο δεν περισσεύει κανένας, είμαστε όλοι απαραίτητοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου