Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη σε συλλόγους και επαγγελματικούς φορείς Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Συμμετοχικότητα και βήμα στον πολίτη




Τον Μορφωτικό-Αθλητικό Σύλλογο «Η Καλλιθέα», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βέροιας «Ο Προμηθέας» και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Βέροιας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του. Συνεχίζοντας τις επαφές του με πολιτιστικούς, αθλητικούς και επαγγελματικούς φορείς του Δήμου, συναντήθηκε και συζήτησε με εκπροσώπους των παραπάνω συλλόγων και φορέων θέματα που τους απασχολούν.
«Επισκεφθήκαμε και θα συνεχίσουμε να επισκεπτόμαστε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όλους τους συλλόγους, τα σωματεία και τους φορείς του διευρυμένου Δήμου Βέροιας, προκειμένου να κάνουμε πράξη την υπόσχεση που δώσαμε: να είμαστε έτοιμοι την επόμενη μέρα και με σχέδιο να λύσουμε τα προβλήματα του Δήμου, ώστε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη καθημερινότητα για τον κάθε δημότη, απαλλαγμένη από τα χρόνια προβλήματα που τον απασχολούν με βασικότερο αυτό της οικονομικής δυσπραγίας και της ανεργίας», επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος μετά τις συναντήσεις αυτές.
Και τόνισε: «Οι επισκέψεις αυτές έχουν, επίσης, σαν στόχο την συνεργασία της νέας δημοτικής αρχής με όλους ανεξαιρέτως τους φορείς προκειμένου, μέσα από τη συνεργασία και τη συμμετοχικότητα, να παράγουμε ανάπτυξη. Όλοι χρειαζόμαστε στο νέο Δήμο, δεν περισσεύει κανείς. Είμαστε όλοι αναγκαίοι! Φωτεινοί παντογνώστες δεν υπάρχουν. Μόνο με τη συνεργασία μπορούν να λυθούν τα προβλήματα. Και τα προβλήματα δεν λύνονται μόνο με τα χρήματα – δυσεύρετα ούτως ή άλλως με την οικονομική κρίση – αλλά με σχέδιο και ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν και να φέρουν αποτελέσματα».
Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης κάλεσε όλους τους εκπροσώπους των φορέων να συμμετέχουν στελεχώνοντας τις Ομάδες Εργασίας που δεσμεύτηκε να δημιουργηθούν και οι οποίες, από την επόμενη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή, θα έχουν ουσιαστικό και καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση προτάσεων και καινοτόμων λύσεων για τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες του νέου Δήμου Βέροιας.
Τα μέλη των δύο πολιτιστικών συλλόγων και της Ομοσπονδίας δέχθηκαν με ενθουσιασμό, δήλωσαν ότι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του υποψήφιου Δημάρχου και ότι επιθυμούν να συμμετέχουν σ’ αυτήν την πανστρατιά των δημιουργικών δυνάμεων του Δήμου που δίνει βήμα στη φωνή του κάθε πολίτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου