Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάζαρος Τσαβδαρίδης κοντά στους νέους του Προμηθέα Δυναμικό κεφάλαιο για το Δήμο μας οι νέοι


Με νέους του Προμηθέα Βέροιας συναντήθηκε σε καφέ της περιοχής ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του.
Οι νέοι εξέφρασαν τα παράπονά τους από την απερχόμενη δημοτική αρχή η οποία θεωρούν ότι δεν τους αγκάλιασε, δεν στάθηκε δίπλα στα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά και στις αγωνίες τους. Όπως έγινε κατανοητό, νοιώθουν ότι έχουν εγκαταλειφθεί μόνοι τους στην προσπάθειά τους να βρουν λύση στα καυτά προβλήματα που τους απασχολούν.
«Οι νέοι αποτελούν δυναμικό κεφάλαιο για την πόλη και το Δήμο μας και θεωρούμε απολύτως αναγκαία τη συμμετοχή τους στη διαμόρφωση της πολιτικής που θα εφαρμόσει ο νέος Δήμος Βέροιας την επόμενη μέρα. Για το λόγο αυτό στο συνδυασμό μας ‘Νέος Δήμος – Νέα Αρχή’ έχουμε συμπεριλάβει πολλούς νέους ανθρώπους. Μαζί τους θα δώσουμε τον αγώνα για την καταπολέμηση της ανεργίας και για την επαγγελματική τους αποκατάσταση μέσα από την πολύπλευρη ανάπτυξη του τόπου μας», είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου