Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης κοντά στις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από την οικονομική συγκυρία


Την λαϊκή αγορά της Βέροιας και την αγορά της πόλης επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «Νέος Δήμος – Νέα Αρχή».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος συζήτησε με πολίτες και επαγγελματίες, ακούγοντας τον προβληματισμό τους για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση και τη μείωση του τζίρου στις επιχειρήσεις τους. Έγινε δέκτης παραπόνων για την οικονομική δυσπραγία της αγοράς, αλλά και για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουν τους ανθρώπους εκείνους που θα σταθούν κοντά τους και θα τους στηρίξουν.
Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης εξέφρασε την πλήρη στήριξή του προς όλες τις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται σήμερα από την ακρίβεια, την ανεργία και την οικονομική κρίση. Και δήλωσε παρών στον αγώνα που θα δοθεί από την νέα δημοτική αρχή, προκειμένου να υπάρξει, επιτέλους, ένα οργανωμένο σχέδιο ανάπτυξης, οικονομικής ευημερίας και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος έγινε δεκτός με εκδηλώσεις αγάπης και ενθουσιασμού από τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και εξέφρασαν την άποψη ότι σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαϊκές τάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου