Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κοντά στους καταναλωτές και την αγορά του Σαββάτου ο Β. Γώγος


Συνοδευόμενος από δεκαπέντε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού ‘’ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ’’ , ο υποψήφιος για το δημαρχιακό αξίωμα του νέου δήμου Νάουσας κ. Βασ. Γώγος, επισκέφτηκε το Σάββατο (16-10-2010) την λαϊκή αγορά και τα καταστήματα της Νάουσας.
Την αισιοδοξία του ότι οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, θα διεξαχθούν σε ήπιο κλίμα εξέφρασε ο κ. Γώγος μιλώντας με καταναλωτές και εμπόρους της αγοράς, κάτι για το οποίο ο συνδυασμός που ηγείται, θεωρεί απαραίτητο.
Η πολύπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξη, που τόσο ανάγκη έχει ο νέος δήμος, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γώγος θα είναι η πρώτη προτεραιότητα του προγράμματος του, το οποίο απ’ ότι διαπιστώνει καθημερινά, βρίσκει μεγαλύτερη αποδοχή από όλες της δημότισσες και τους δημότες.
Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας τους στην αγορά της Νάουσας ο κ. Γώγος και συνυποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, κατέληξαν σε ουζερί της πλατείας, όπου συναντήθηκαν με τον επί σειρά ετών δημοτικό σύμβουλο, και παλαιότερα υποψήφιο δήμαρχο Νάουσας, κ. Γ. Γιαννικουρή, στον συνδυασμό του οποίου συμμετείχε ο κ. Γώγος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον οποίο είχε μια πολύ φιλική κουβέντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου