Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης με τους πωλητές λαϊκών αγορών Ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης για την επίλυση των προβλημάτων


Με τις διοικήσεις του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Ημαθίας και του Συλλόγου Πωλητών Προϊόντων Γης και Θαλάσσης Ν. Ημαθίας συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των πωλητών λαϊκών αγορών, με επίκεντρο το θέμα της δεύτερης λαϊκής αγοράς στη Βέροια, θέμα που η απερχόμενη δημοτική αρχή προτίμησε, αντί να το λύσει, να το παραπέμψει για μετά τις εκλογές.
Οι επαγγελματίες ζήτησαν από τον υποψήφιο Δήμαρχο την επίλυση του θέματος και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης δεσμεύθηκε ότι θα εξεταστεί με την ανάληψη των καθηκόντων του και, σε πνεύμα συνεργασίας με όλους τους εμπλεκόμενους, θα αναζητηθεί μια δίκαιη λύση.
Οι πωλητές λαϊκών αγορών περιέγραψαν στον υποψήφιο Δήμαρχο τα προβλήματα που βιώνουν κυρίως λόγω της κάμψης της κίνησης στις λαϊκές αγορές εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, σημειώνοντας, μάλιστα, ότι πολλοί συνάδελφοί τους παρέδωσαν τις άδειές τους διότι δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα.
Ακούγοντας όλα αυτά, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης επεσήμανε ότι πολλά από τα προβλήματα αυτά θα επιλυθούν μέσα από την ανάπτυξη που θα παραχθεί με το ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης που προτείνει ο συνδυασμός «Νέος Δήμος – Νέα Αρχή» το οποίο θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νέου Δήμου Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου