Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Λ. Τσαβδαρίδης: Στόχος μας η επίλυση των οξυμένων προβλημάτων του Δήμου Βέροιας


Συνεχίζοντας τις επαφές του με εκπροσώπους συλλόγων και σωματείων του τεχνικού κόσμου της Ημαθίας και επαγγελματίες που έχουν σχέση με σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Βέροιας και παραμένουν άλυτα, ταλαιπωρώντας τους δημότες, ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης είχε συνάντηση με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Ν. Ημαθίας και το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Βέροιας.
Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης συζήτησε τα προβλήματα των επαγγελματιών και επανέλαβε ότι ο συνδυασμός του «Νέος Δήμος – Νέα Αρχή» θεωρεί καθοριστική τη συμβολή των εκπροσώπων του τεχνικού κόσμου του νομού και των επαγγελματιών της Βέροιας στην επίλυση των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Βέροιας, αλλά και στην πορεία για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Και για το λόγο αυτό δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις απόψεις των επιστημόνων που έχουν εξειδικευμένες γνώσεις και των επαγγελματιών που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με τα προβλήματα, οι οποίοι μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου αν η δημοτική αρχή καταφέρει να αξιοποιήσει τις γνώσεις και την εμπειρία τους.
Οι συναντήσεις αυτές εντάσσονται στο στόχο του υποψήφιου Δημάρχου και του συνδυασμού του να βρεθεί κοντά στα προβλήματα που απασχολούν τον τεχνικό κόσμο και τους επαγγελματίες του Δήμου. Αλλά και να δοθεί, επιτέλους, λύση στα θέματα αυτά, ώστε οι δημότες μας να ζουν σε μια πόλη με ανθρώπινες και πολιτισμένες συνθήκες διαβίωσης και σε ένα Δήμο με στραμμένο το πρόσωπό του στην ανάπτυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου