Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Βιογραφικό Αχιλλέα Υφαντίδη


Ο Αχιλλέας Υφαντίδης του Γρηγορίου και της Δήμητρας (Τούλας) γεννήθηκε το 1974 στη Νάουσα. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία πάνω στο τομέα των Πολιτικών Επιστημών και εξειδίκευση στην Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις. Από το 1999 ως το 2001 εργάστηκε ως Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων και από το 2004 ως το 2009 ως Επιστημονικός Συνεργάτης Βουλευτή.
Σήμερα εργάζεται ως Ιδιώτης Ψυχολόγος, ενώ παράλληλα συνεργάζεται τόσο με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης ως εισηγητής εξειδικευμένων σεμιναρίων για την Ορθή Επικοινωνία, την Οργάνωση του Κράτους και των Θεσμών και Οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και με εταιρίες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, διδάσκοντας σεμινάρια Εργασιακής Ψυχολογίας, Συναισθηματικής Νοημοσύνης και Ψυχολογίας των πωλήσεων.
Κατέχει άριστα την Αγγλική και τη Γαλλική γλώσσα. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις με την ειδικότητα του Ψυχολόγου, ως μέλος της Ειδικής Επιστημονικής Ομάδας Ψυχοκοινωνικής Μέριμνας του Ελληνικού Στρατού. Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, διετέλεσε μέλος της Βρετανικής Ένωσης Διεθνών Σπουδών. Ασχολήθηκε ενεργά ως παραγωγός ραδιοφώνου και ως αρθρογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός τέκνου. Διατέλεσε τα τέσσερα τελευταία χρόνια Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Νάουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου