Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Λάζαρου Τσαβδαρίδη για την κατάθεση του συνδυασμού «Νέος Δήμος - Νέα Αρχή»


Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Όλοι μαζί απέναντι στα προβλήματα

Με αφορμή την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Νέος Δήμος - Νέα Αρχή» και την κατάθεσή του στο Πρωτοδικείο Βέροιας, ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης δήλωσε:
«Καταθέσαμε έναν πλήρη συνδυασμό με τον μέγιστο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για το Δημοτικό Συμβούλιο και συμβούλων για τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του νέου, διευρυμένου Δήμου Βέροιας.
Οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στο συνδυασμό μας είναι άτομα ικανά, άνθρωποι με φρέσκες ιδέες και ανοιχτά μυαλά, με πολύχρονη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και με διάθεση προσφοράς, αποφασισμένα να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία των στόχων του συνδυασμού μας.
Αξίζει να σημειωθεί το μοναδικό στοιχείο, που καταγράφεται για πρώτη φορά στα χρονικά των δημοτικών εκλογών στην περιοχή μας, ότι στο συνδυασμό μας συμμετέχουν τρεις εν ενεργεία δήμαρχοι και ένας πρώην δήμαρχος.
Όλοι οι υποψήφιοι καταθέτουν την εμπειρία τους μαζί με την όρεξή τους για δουλειά και αξίζουν πραγματικά την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συνδημοτών μας.
Και θα χρειαστεί πολύ δουλειά την επόμενη μέρα. Διότι, παρά τις όποιες καλές προθέσεις της απερχόμενης δημοτικής αρχής, τα καυτά προβλήματα του Δήμου Βέροιας, δυστυχώς, εξακολουθούν να υφίστανται και χρειάζεται μια άλλη δημοτική αρχή για να τα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, να γυρίσουμε σελίδα και να κάνουμε μια νέα, δυναμική αρχή, ανοίγοντας το δρόμο για τη Βέροια της επόμενης δεκαετίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου