Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ CIOFF

Το Σάββατο 23 λήγ. πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη η Πανελλήνια συνάντηση των μελών του CIOFF. Η συμμετοχή ήταν αθρόα και από όλες τις γωνιές της Ελλάδος. Κοινή διαπίστωση ότι η εικόνα του CIOFF Ελλάδος, μετά από πολλά χρόνια απραξίας, ήταν εικόνα τάξεως, εργασίας και προοπτικών. Η τάξη προεκτάθηκε και σε επίπεδο διεθνούς CIOFF και οι σχέσεις πλέον του Ελληνικού CIOFF με το Διεθνές είναι άριστες. Έτσι, τα πεπραγμένα του νέου διοικητικού συμβουλίου εγκρίθηκαν με παμψηφία.
Για τη Νάουσα η επιτυχία ήταν διπλή. Πρώτο, σταμάτησε η διαδικασία διαγραφής του ΠΥΡΣΟΥ από τον CIOFF και αποφασίστηκε να φροντίσει το Δ.Σ. του εθνικού τμήματος να επανεγγραφεί το Φεστιβάλ της Νάουσας στο διεθνές Καλαντάρι του CIOFF. Ήδη, κρατήθηκε στην ιστοσελίδα του διεθνούς CIOFF το Φεστιβάλ CIOFF – ΠΥΡΣΟΥ – ΝΑΟΥΣΑΣ για το 2011 με ημερομηνία πραγματοποίησής του: 6 - 11 Ιουλίου 2011.
Το δεύτερο, έγινε δεκτή με ομοφωνία του σώματος η εισδοχή στον CIOFF της μη κερδοσκοπικής, μη κυβερνητικής εταιρείας ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ «Αριστοτέλους Περίπατος» με έδρα τη Νάουσα.
Τις θέσεις της Νάουσας στήριξαν ο πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ κ. Αντώνης Τασιώνας επικουρούμενος από τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου κ. Μανώλη Βαλσαμίδη ως προς τα θέματα του ΠΥΡΣΟΥ. Την είσοδο της Εταιρείας «Αριστοτέλους Περίπατος» στήριξε σύσσωμο το Δ. Σ. του εθνικού τμήματος και ιδιαιτέρως ο καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαος Βαβρίτσας.
Στο περιθώριο της συνάντησης οι εκπρόσωποι της Νάουσας είχαν κατ’ ιδίαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Ιδιαίτερα θερμή ήταν η συνάντηση με τον. κ. Λευτέρη Μενέγο πρόεδρο του αδελφοποιημένου με τον ΠΥΡΣΟ συλλόγου της Νάουσας Πάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου