Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Λ. Τσαβδαρίδης: Προτεραιότητά μας ο εθελοντισμός, ο ανθρωπισμός και η κοινωνική δράση


Συναντήσεις με προσκόπους και διοικήσεις αθλητικών συλλόγων του Δήμου Βέροιας είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, συνοδευόμενους από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Νέος Δήμος – Νέα Αρχή», στο πλαίσιο των επαφών του με αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου.
Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι η αξιοποίηση της κοινωνικής προσφοράς τους, αλλά και η προώθηση και τόνωση της ιδέας του εθελοντισμού για δράσεις όπως η προστασία του περιβάλλοντος κ.ά.
Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης συναντήθηκε με τους προσκόπους των τεσσάρων Συστημάτων Προσκόπων Βέροιας και, επίσης, με μέλη των διοικήσεων του Α.Σ. Ολυμπιακή Ελπίδα και του Α.Π.Κ. Αργοναύτης – κέντρο τζούντο, όπου ενημερώθηκε για τα θέματα που τους απασχολούν.
Στις συναντήσεις αυτές ο υποψήφιος Δήμαρχος επεσήμανε ότι η ενασχόληση και δραστηριοποίηση νέων ανθρώπων αποτελεί σημαντικό εφόδιο για την επιτυχή ένταξή τους στην κοινωνία. Δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί κοντά στους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου και ιδιαίτερα σε συλλόγους και ομάδες που προάγουν τον εθελοντισμό και τον ανθρωπισμό. Διότι, όπως είπε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, θεωρεί τους συλλόγους και τις ομάδες αυτές αρωγούς του έργου του Δήμου που ο Δήμος οφείλει να τους στηρίζει, να διευκολύνει τη δράση και το έργο τους και να ζητά τη βοήθειά τους για την προώθηση των αθλητικών, πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων που αναπτύσσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου