Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΒΟΡΟΙΝΑ-ΒΑΕΝΙ-ΒΙΟΣ


Εντυπωσιακή ήταν για άλλη μια χρονιά η παρουσία του Οινοποιητικού μας συνεταιρισμού VAENI στην ετήσια έκθεση «Βοροινά» που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.
Οι οινόφιλοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν μια τεράστια ποικιλία κρασιών του αμπελώνα της Β. Ελλάδας, και να γνωρίσουν από κοντά τις ποικιλίες που ευδοκιμούν στην περιοχή.
Τα προϊόντα του Συνεταιρισμού, απέσπασαν και πάλι εγκωμιαστικά σχόλια από το σύνολο των παρευρισκομένων, αλλά το κρασί που κυριολεκτικά «έκλεψε» την παράσταση ήταν ο «Βίος Ελλήνων» του VAENI. Το εξαιρετικό αυτό προϊόν, (που παρουσιάστηκε επίσημα λίγους μήνες πριν), εντυπωσίασε τους πάντες, με πρώτο τον νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Φουντούλη και τους οινολόγους του συνεταιρισμού, για το θαυμάσιο αυτό αποτέλεσμα. Ο κ. Ψωμιάδης μάλιστα, δήλωσε πως θα γίνει «πρέσβης» του κρασιού, προβάλλοντας το όπου και αν βρίσκεται, αφού όπως είπε « έχω δοκιμάσει χιλιάδες κρασιά, αλλά ο « Βίος Ελλήνων» είναι ίσως το καλύτερο».
Αξίζει τέλος να σημειωθεί, πως ο πρόεδρος κ. Φουντούλης, είχε επαφές με Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες, για την προώθηση των προϊόντων του συνεταιρισμού, και την σύναψη νέων συμφωνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου