Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Στηρίζουμε τα άτομα με αναπηρίες


Με τη διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου ΑμΕΑ Ν. Ημαθίας συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Νέος Δήμος –Νέα Αρχή».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος άκουσε προσεκτικά τα μέλη της διοίκησης και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που απασχολούν τον αθλητικό σύλλογο και τα παιδιά που συμμετέχουν σ’ αυτόν και διακρίνονται σε διοργανώσεις πανελλαδικού επιπέδου. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος εδώ και χρόνια στον τομέα αυτό, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης είναι πάντα κοντά στους συλλόγους ΑμΕΑ, προσπαθώντας να συμβάλλει στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων τους.
Οι άνθρωποι της διοίκησης του συλλόγου τον ευχαρίστησαν για την μέχρι τώρα βοήθεια και στήριξή του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην παρέμβασή του, ως Βουλευτής Ημαθίας, για την επίλυση ενός χρόνιου αιτήματος του Σχολείου Ειδικής Αγωγής Νάουσας - την απόκτηση ενός καινούργιου λεωφορείου, ειδικά διαμορφωμένου για τη μεταφορά παιδιών με ειδικές ανάγκες - και ζήτησαν την βοήθειά του για να αποκτήσει και ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμΕΑ ένα τέτοιο λεωφορείο.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι θα εξακολουθεί να είναι κοντά στα άτομα με ειδικές ανάγκες και στις οικογένειές τους και ο συνδυασμός του θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ανακούφισή τους από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στην βελτίωση της καθημερινότητάς τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου